Over Expert

De Nederlandse Expert Groep bestaat sinds 1967 en is onderdeel van Expert International, een grote internationale formule. Zowel wereldwijd als in Nederland een unieke formule, met een hoge top-of-mind positie en naamsbekendheid.

We behoren tot de top drie home-elektronica winkels in Nederland en zijn wereldwijd vertegenwoordigd in twintig landen. In totaal zijn er zo’n 7.400 Expertwinkels. Daarnaast hebben we samenwerkingen met de Verenigde Staten, Canada, Australië en Brazilië. Dit alles zorgt voor een sterke basis, continuïteit, een geweldige inkoopkracht en veel expertise.

Hoe zorgen we er als Expert voor dat 140 zelfstandige winkels de beste ondersteuning krijgen? Door te handelen vanuit het hart. Vanuit het perspectief van de zelfstandige ondernemer. Daarom maken Expertondernemers deel uit van de centrale organisatie. Via een democratische weg worden ondernemers gekozen die zich op nationaal niveau bezighouden met de koers van Expert. Ondernemers oefenen invloed uit via verschillende commissies, die zich bezighouden met dagelijkse vraagstukken en advies geven over het te voeren beleid. Voorbeelden: de Assortimentscommissie houdt zich bezig met de opbouw en samenstelling van het assortiment en de ICT-commissie over de keuze van bijvoorbeeld een nieuwe ICT-omgeving. Alle adviezen van de commissies passeren de Formuleraad, die bestaat uit ondernemers die de directie adviseert.

Heb je nog een vraag, onze ondernemers helpen je graag!

Bernadien de Waaij – Bijlholt

 

0514 – 561 296

bernadien.bijlholt@expert.nl

Ondernemer
Expert Lemmer,
Expert Emmeloord
en Expert Joure

Ivo Hof

 

050 – 53 44 927

ivo.hof@expert.nl

Ondernemer
Expert Haren en
Expert Zuidlaren (GR)

Wilfred van Erp

 

0411 – 688 688

wilfred.van.erp@expert.nl

Ondernemer
Expert Den Bosch,
Expert Boxtel en
Expert Nuenen

Meer weten over onze Experts?