‘Ik ben ervan overtuigd dat Expert de beste formule is’

“Het zijn mijn ouders geweest die begin jaren zeventig voor Expert hebben gekozen. En ik heb er nooit een moment aan gedacht om een andere keuze te maken. Ik ben ervan overtuigd dat Expert nog altijd de beste formule is. Of ik iemand zou durven aan­raden een winkel te openen en Expert­ondernemer te worden? Absoluut. Tenminste, als deze handel je aantrekt en je graag met mensen om wil gaan. Je kunt altijd terug­vallen op Expert. Maar je moet het natuurlijk wel zélf doen. Een negen tot vijf mentaliteit hoort daar niet bij; het ondernemerschap moet in je zitten. Geen dag is hetzelfde en hoewel het hard werken is, is het vooral hartstikke leuk.”

Bernadien de Waaij – Bijlholt

Ondernemer Expert Lemmer,
Expert Emmeloord en Expert Joure
T: 0514 – 561 296

‘Het gevoel bij Expert was meteen goed: oprecht en no-nonsense’

“Toen ik ruim twaalf jaar geleden in gesprek kwam met Expert wist ik al snel: dit is de formule waar ik bij wil horen. Het gevoel was gewoon goed; ik voelde me welkom. De gesprekken waren hartelijk, oprecht en no-nonsense. Iedereen binnen Expert is gelijkwaardig, van directie tot ondernemer; ieders mening wordt op prijs gesteld. Dan ontstaan ook vaak de beste discussies. Als ondernemer kun je meedenken over de landelijke koers, je heb een professionele organisatie achter je staan en je krijgt de vrijheid om te ondernemen. Expert is een gezonde organisatie met een hoge naamsbekendheid. Ik ben natuurlijk trots op mijn eigen winkel en tegelijkertijd ben ik blij dat ik deel mag uitmaken van Expert.”

Tjerk de Sain

Ondernemer Expert Cuijk
T: 0485 – 314 433

‘Je krijgt de vrijheid om je eigen creativiteit te uiten’

“Alle Expertondernemers, hoe verschillend ook, hebben iets met elkaar gemeen: ze vechten voor hun klant, ze voorzien in de mooiste producten en geven de beste service. Het is een unieke organisatie waar je geholpen wordt met alles wat je maar wil, maar toch de vrijheid krijgt om je eigen creativiteit te uiten. Expert stáát ergens voor. Dat maakt me trots. Ik wil niet overdrijven, maar het gevoel dat je krijgt als bij de Olympische Spelen de Nederlandse vlag wordt gehesen, krijg ik een beetje als ik een Expertvlag zie.”

Ivo Hof

Ondernemer Expert Haren en Expert Zuidlaren (GR)
T: 050 – 53 44 927

‘Geen vlugge handel, maar klanten voor het leven’

“Ik ben er trots op dat we met de hele Expertgroep iets teweeg kunnen brengen. We zijn allemaal ondernemers die zich met hart en ziel inzetten voor onze klanten. We gaan tot het uiterste. En dat doen we sámen. Bij ons geen vlugge handel; we willen klanten voor het leven maken. Soms is dat hard werken. Ondernemen heeft zijn charme, maar ook zijn hobbels. Als je overweegt Expertondernemer te worden, dan moet je voelen dat je wíl ondernemen en dat je het kan. Wetende, dat het Expert Service Center je daarbij kan helpen.”

Antoine Huiberts

Ondernemer Expert Breezand
T: 0223 – 521 700

‘Je kunt je focussen op wat je leuk vindt en waar je goed in bent’

“Expert is voor mij heel vertrouwd. Een soort familiegevoel. Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat we al dertig jaar bij Expert horen. Maar ik geloof dat je dit gevoel ook ervaart als je pas begint. Expertondernemers en ook de mensen bij het Expert Service Center helpen waar nodig. Of het nu gaat om online, administratie, inkoop, marketing, alle kennis is in huis. Als ondernemer kun je je daardoor focussen op wat je leuk vindt en waar je goed in bent: klanten helpen. Die ondersteuning is ongedwongen, je hoeft er geen gebruik van te maken, maar het kan wel. Dat is prettig.”

Wilfred van Erp

Ondernemer Expert Den Bosch,
Expert Boxtel en Expert Nuenen
T: 0411 – 688 688

Bouw mee aan onze succesformule

Ben je al jaren bedrijfsleider en wil je het nu echt eens zélf doen? Of heb je al een eigen zaak en overweeg je te gaan ondernemen met Expert? Mooi. Want we zijn naast starters, ook op zoek naar ambitieuze bedrijfsleiders en ervaren ondernemers om onze succesformule uit te breiden. Geloof je heilig in de toekomst van winkels? In de toegevoegde waarde van extreem goede service? Kun jij als geen ander de klant pleasen en ben je altijd bezig om je winkel te verbeteren? Dan zouden we wel eens een match kunnen hebben. Voor beide partijen een dikke plus: jij kunt je eigen winkel openen of versterkt je positie als lokale ondernemer en wij als landelijke succesformule.

Vraag onze brochure aan!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert?

Vul je gegevens in en vraag de brochure aan!